zaterdag 25 februari 2012

25 februari

Van Marleen zelf hebben we al enkele weken niets gehoord of gelezen. Ze heeft nog steeds geen nieuwe simkaart en de internetverbinding op Cuba is toch behoorlijk minder dan in andere landen. Maar goed....dat zij zo. In Cuba hebben ze een programma gevolgd met daarin allerlei bezoeken aan scholen, culturele instellingen en Havanna. We zijn erg benieuwd naar de verhalen. Die komen vast later.

Door de berichten die de leiding doorgeeft aan het kantoor van School at sea in Amsterdam weten we dat het de kinderen goed gaat.
Als het klopt vertrekken ze vandaag naar Bermuda. Marleen vindt het heerlijk op zee en voor ons is het erg fijn om te weten dat ze zo langzamerhand weer deze kant opvaren. Maar eerst natuurlijk nog Bermuda en de Azoren en ergens daartussen zal ze haar 16e verjaardag vieren.

1 opmerking:

  1. Geen bericht is goed bericht moet je maar rekenen.
    Kan me wel voorstellen dat ondanks dat Marleen zo geniet het voor jullie fijn is te weten dat het nu niet zo heel lang meer duurt voor ze weer deze kant op komt varen. Voor je het weet staat ze weer voor jullie neus. Met al haar verhalen........

    BeantwoordenVerwijderen