woensdag 11 januari 2012

11 januari 2012

Gisteren weer een sailmail van Marleen gehad. Deze was gelukkig iets langer dan de vorige. Fijn om weer een bericht te krijgen.

Het gaat supergoed met Marleen (haar eigen woorden). Het weer is super en het is nog steeds gezellig.
Ze zijn nu al een paar dagen in Panama en daar staat weer een fantastisch programma te wachten. Eerst gaan ze ongeveer een week naar een indianen stam. Zij zullen daar Engelse les gaan geven terwijl ze zelf weer les krijgen in vissen en jagen. Vervolgens gaan ze nog naar Panama-City, bezoeken ze een sluis bij het Panamakanaal en zullen ze ook nog een ontmoeting hebben met de Nederlandse ambassadeur.
Aan het eind zal de groep in drieën worden gedeeld en moeten ze als groep weer terug zien te komen bij de boot die ergens anders naar toe is gevaren. Marleen heeft er super veel zin in.
Begin februari zeilen ze weer verder naar Cuba.

Over de vorig stop schrijft Marleen: 'San Blas was zooo mooi, echt een sprookje. Met witte stranden, blauwe zeeën en zonnetje. De droomkerst van jou, pap'
Tja ......daar kan René het weer mee doen. Gelukkig schrift ze ook: 'Als ik terug ben gaan we naar Engeland varen'. Onze zomervakantie is dus nu bekend.

Als ze binnenkort weer ergens een goede internetverbinding heeft, zal ze zelf haar weblog weer aanvullen.

De groeten van Marleen aan iedereen.

1 opmerking:

  1. Wat geweldig allemaal, een ervaring die niemand je ooit af kan nemen. Geniet ervan ik ik zal zo nu en dan even kijken hoor! Fantastisch! groeten Annalies van der Pol

    BeantwoordenVerwijderen